joi, 29 iulie 2010

«Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut?»

Alina Bodnaru, femeia care l-a acuzat pe Cristian Tabără că in urmă cu aproximativ un an i-ar fi abuzat sexual fetiţa in varstă de 12 ani, este manioasă pe fostul ei iubit şi nu inţelege de ce acesta nu recunoaşte ce i-a făcut micuţei Alexandra in acea noapte de august.

Cea care susţine că a împărţit şi bune, şi rele mai bine de şase ani cu omul de televiziune Cristian Tabără ne-a mărturisit, ieri, că au şocat-o declaraţiile lui. “Mă gândesc numai la Alexandra, ce-o fi în sufletul ei? Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut? Mă întreb: oare Cristi a uitat când mi-a mărturisit că «Da, mi-a alunecat degetul în vaginul fetiţei!»?!”, ne-a declarat indignată mama minorei. “Mă aşteptam să se apere într-un fel sau altul, dar nu să spună că nu este adevărat. Mă mir că nu a declarat şi că nu mă cunoaşte, dar probabil e conştient că ne-a văzut multă lume împreună. Nu ştiu de ce se spune că vreau să mă răzbun pe el, când eu nici măcar nu ştiam că urmează să se însoare sâmbătă. Am aflat din ziare. Mai mult, am citit că ar avea o relaţie de trei ani cu cea pe care urmează să o ia de nevastă, iar noi ne-am despărţit abia de un an”, a continuat fosta iubită a lui Tabără.

Mergeau amândoi la terapeut

Alina ne-a povestit că legătura lor a mers bine o bună perioadă de timp din toate punctele de vedere. Oarece îndoieli au apărut, din partea ei, cam la trei ani de la începerea relaţiei, când, din cauză că el era mai tot timpul plecat cu emisiunea pe care o realiza, ea avea impresia că ceva nu merge şi că el mai are şi alte “drăguţe”. În plus, în ultimul an nu au mai făcut sex deloc. De câteva ori, cei doi au mers împreună la un terapeut. “Am fost de două, trei ori la terapeutul meu. În rest, ne duceam separat. Cel puţin aşa îmi spunea, că merge şi el la un specialist. Chiar după incidentul cu Alexandra, Cristi mi-a dezvăluit că a discutat cu terapeutul despre ceea ce i-a făcut fetei, era îngrijorat că nu ştia ce s-a întâmplat cu el în noaptea aceea”, susţine Alina.

Poliţia îi va pune faţă în faţă

Cristian Tabără a dat, ieri, declaraţii în faţa poliţiştilor de la Secţia 9 din Capitală şi şi-a susţinut nevinovăţia. Cristian Tabără a declarat, ieri, că e nevinovat şi că totul e o răzbunare a mamei fetei. “Am trimis dosarul la Parchet cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale”, ne-au declarat surse judiciare. Potrivit procedurilor, procurorii o vor audia din nou pe minora de 12 ani în prezenţa unui psiholog şi a mamei sale, dar şi pe realizatorul TV. Mai mult, se va face chiar şi o confruntare între fată şi Cristi Tabără. Dacă Tabără va fi găsit vinovat, el riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare, însă mai întâi trebuie dovedite acuzaţiile. “Neexistând martori sau probe, sarcina anchetatorilor va fi foarte grea”, e de părere avocata Beatrice Comăniceanu. (Lidia Bobeş)

Alexandra: «Mama s-a logodit cu el»

“E bolnav!”, spune indignată Alexandra, fata de 12 ani care îl acuză pe Tabără că ar fi abuzat-o . “Minte în continuare, dar până la urmă se va afla adevărul. Cu toate că oamenii zic că sunt doar un copil, eu ştiu foarte bine ce mi s-a întâmplat. Mai mult decât martorii în faţa cărora a recunoscut ceea ce mi-a făcut nu am, dar ei, ca persoane adulte, pot mărturisi ce au auzit din gura lui Cristi Tabără. Nu e nici pe departe omul pe care îl ştim toţi de la televizor! El nici măcar nu a vrut să spună nimănui că în toamna lui 2008 s-a logodit cu mama, în Anglia. N-a vrut nici martori, de parcă s-ar fi ferit de cineva ”, a dezvăluit Alexandra.

A plecat din PRO TV din proprie iniţiativă

Potrivit unor surse din rândul foştilor colegi de la PRO TV ai lui Tabără, realizatorul ar fi renunţat la locul său de muncă după ce şefii săi ar fi aflat că a abuzat-o pe fetiţa de 12 ani. Cu toate acestea, reprezentanţii postului TV neagă afirmaţiile: “Cristian Tabără a părăsit PRO TV în urmă cu un an, pentru că îşi dorea, potrivit propriilor declaraţii de la vremea aceea, să lucreze «în spatele camerelor». În acea perioadă, el aplicase pentru un concurs la TVR. Nu putem să facem nici un alt comentariu legat de viaţa privată a unui fost colaborator”.

Suferă realizatorul de o boală rar întâlnită?

Presa a publicat, ieri, declaraţiile unor foşti colegi de armată ai lui Cristi Tabără, care susţineau că acesta ar suferi de sindromul Cushing. Specialiştii au explicat pentru Libertatea care sunt caracteristicile acestei afecţiuni mai rar întâlnite.

“Caracteristice sindromului Cushing sunt manifestările instinctive, violente şi compulsive foarte greu de controlat. În anumite momente în care bolnavul de Cushing este stimulat sexual sau altfel, devine greu de oprit în intenţiile sale. De multe ori, sindromul se asociază cu impotenţa, o boală care provoacă grave frustrări sexuale”, ne-a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu. Specialiştii spun că sindromul Cushing se atenuează prin psihoterapie şi cu tratament medicamentos. (Alexandra Ariciu)

Vecinii îi iau apărarea

La Oradea, Bihor, vecinii lui Cristian Tabără sunt în stare de şoc. Alexandru Zsigmont (foto) spune că, de când a izbucnit scandalul, părinţii lui Tabără nu au mai ieşit din casă: “Cred că sunt supăraţi, că nu i-am mai văzut. Oricum, eu nu cred că e ceva adevărat. La ce educaţie a primit şi la studiile lui, nu se poate să facă aşa ceva”.

Sursa Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu