joi, 29 iulie 2010

Lovesc veveriţele şi le lasă să sângereze până mor, iar apoi le mănâncă

Veveriţele erau, acum mulţi ani, ceva obişnuit pe mesele din Anglia. Din carnea l se făcea tocăniţă sau chiar şi plăcintă. Acum nu se mai consumă chiar atât de des, însă în supermarketuri se mai găseşte uneori carne de veveriţă.

Susţinătorii drepturilor animalelor au începtu să-i critice pe aceia care comercializează carne de veveriţă, considerând că mâncarea acestor animăluţe este o adevărată crimă. Mai mult, modul în care sunt omorâte roşcovanele este unul extrem de crud. Ele sunt lovite şi lăsate uneori să sângereze zile întregi până când îşi dau viaţa.

Reprezentanţii asociaţiilor care luptă pentru drepturile animalelor critică mai ales compania Budgens, aceasta fiind cea mai mare furnizoare de carne de veveriţă în Marea Britanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu