joi, 29 iulie 2010

Carmen Harra: "Soţul şi soacra i-au turnat Mădălinei Furadan, pe gât, după ce au omorât-o din greşeală"

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut noi dezvăluiri de-a dreptul şocante, in urma conversaţiilor avute cu spiritul Mădălinei Manole.

Se pare că solista a fost omorată accidental, in urma unor certuri. Potrivit lui Harra, citată de Ziarul Ring, Mădălina şi Petru s-au certat seara, la masă, vedeta renunţând să mai mănânce. Soacra ei, care era de faţă, i-ar fi pregătit artistei un pahar în care a pus un amestec de otravă, posibil chiar Furadan, cu alte băuturi şi i l-ar fi dat să bea. Aceasta voia să creeze un scenariu din care ar fi rezultat că solista a îcnercat din nou să se sinucidă.

Apoi, Carmen Harra spune că solistei i s-a făcut rău şi a vrut să meargă spre baie, dar a leşinat şi s-a lovit la cap. Când Petru şi mama lui ar fi ajuns la solistă, aceasta era deja decedată şi, de frică să nu fie acuzaţi de omor, ar fi luat trupul şi l-ar fi dus până la uşa de la baie, unde i-au turnat Furadan pe gât, pentru a da impresia că Mădălina a băut soluţia pentru că voia să se sinucidă.

Apoi, Petru ar fi luat telefonul şi ar fi scris acele sms-uri. Câteva ore mai târziu, după ce au pus la punct toate detaliile, au sunat la 112, dar de vină este soacra, care "a făcut totul pe cont propriu şi trebuie testată la detectorul de minciuni", a declarat clarvăzătoarea.

Citeşte şi Harra a vorbit iar cu sufletul Mădălinei: "Nu ştiam că am Furadan în casă. Petru l-a comandat"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu