joi, 29 iulie 2010

Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena, dar este obligat să termine concertul la ora 22.00


Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc tot la Zone Arena, pe 2 octombrie, însă va trebui să se încheie înainte de ora 22.00.

"Vă asigur că Ozzy Osbourne va cânta la Bucureşti la Zone Arena. Concertul va începe la ora 20.30, pentru a se încheia la ora 22.00, astfel încât să nu tulburăm ordinea şi liniştea publică", a declarat pentru Mediafax proprietarul Zone Arena şi impresarul care-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.

Totodată, acesta a precizat că Zone Arena nu se va închide, în ciuda cererilor Primăriei Sectorului 2 în acest sens.

Meryl Streep va fi mama actriţei Tina Fey


Actriţele Meryl Streep şi Tina Fey vor alcătui un cuplu mamă-fiică extrem de amuzant în comedia "Mommy & Me".

Filmul "Mommy & Me" va fi regizat de Stanley Tucci, care a jucat alături de Meryl Streep în "Julie & Julia" şi în "Diavolul se îmbracă de la Prada".

Nu se cunosc foarte multe detalii despre intriga noului proiect, dar, conform presei americane, filmul va miza pe accentele comice ale relaţiilor dintre mame şi fiice.

Paris Hilton: "Sunt foarte băieţoasă, îmi place să pescuiesc şi să prind broaşte"


Paris Hilton susţine că i-a păcălit pe cei din jur cu imaginea sa da divă feminină şi strălucitoare, când ea, de fapt, se poartă ca un băiat, îi plac sporturile şi să prindă broaşte.

Vedeta, cunoscută pentru gusturile extravagante şi stilul de viaţă ultra-luxos, locuieşte de ceva vreme în Saint Tropez, Franţa, unde a dat mai multe petreceri pe iahturi scumpe. În ciuda aparenţelor, Paris Hilton susţine că există o parte din ea pe care nu o arată lumii.

"Sunt de fapt foarte băieţoasă. Multă lume mă vede în lumina reflectoarelor, la petreceri sau pe covorul roşu. În rest sunt la magazinele de animale sau la fermă. Îmi place să pescuiesc şi să vânez broaşte (râioase, n.r.). Lumea nu îşi dă seama că încă sunt un copil la suflet. Îmi place foarte mult sportul, joc hochei pe gheaţă sau fac windsurf. Îmi place să joc şi baschet", a mărturisit Paris Hilton unei reviste britanice.

Sursa Libertatea.ro

Peştele-dragon a mai făcut 6 victime, dintre care 2 copii



Şase turişti, printre care şi doi copii, au fost înţepaţi în ultimele 24 de ore de către dragonul de mare. Victimele au primit ajutor medical de urgenţă de la echipajele de SMURD Constanţa.

Dragonul de mare face victime în continuare. Patru din cei şase turişti înţepaţi de peştele-dragon, până joi la ora 11.00, se aflau în staţiunea Mamaia, una în Saturn şi cealaltă în Neptun, transmite Realitatea. Mai mulţi turişti au ajuns în ultimele zile la spital, după ce au fost înţepaţi de animalul marin.

Medicii avertizează că în cazul în care nu se iau măsurile necesare, pacientul înţepat poate face şoc anafilactic, iar în unele cazuri mai grave acesta poate deceda.

Arestaţi în Bulgaria pentru transport ilegal de aur.. în adidaşi

Doi români au fost reţinuţi de autorităţile vamale din Bulgaria, după ce au fost prinşi transportând în mod ilegal peste un kilogram de aur. Bărbaţii ascunseseră metalul preţios în pantofi şi bagaje.

Românii se deplasau spre Turcia într-un autoturism înmatriculat în România. La punctul de trecere a frontierei Malko Târnovo, vameşii au depistat peste un kilogram de aur sub formă de monede şi bijuterii, ascunse în bagajele şoferului şi în adidaşii unuia dintre călători.

Aurul a fost reţinuţi de autorităţi iar cei doi români vor fi amendaţi pentru încălcarea Legii Monetare, notează Agerpres.

Sursa Libertatea.ro

Orlando Bloom şi Miranda Kerr vor avea un bebeluş


Orlando Bloom şi noua lui soţie, modelul Miranda Kerr, care s-au căsătorit de curând în secret, au anunţat că vor deveni părinţi.

Frumoasa Miranda Kerr, în vârstă de 27 de ani, şi actorul seriilor "Piraţii din Caraibe" şi al "Stăpânului Inelelor", Orlando Bloom, de 33 de ani, au o relaţie de mai bine de trei ani şi s-au căsătorit la nici o lună după anunţarea logodnei, în cadrul unei ceremonii secrete.

"Întotdeauna mi-am dorit să devin mamă într-o bună zi. Şi întotdeauna am crezut că Orlando va fi un tată minunat", a declarat Miranda Kerr. Şi o sursă apropiată modelului a afirmat, pentru o revistă americană: "Este cu siguranţă însărcinată. Miranda este foarte entuziasmată, chiar le-a spus tuturor prietenelor sale despre acest lucru".

Sursa Libertatea.ro

Cutremur de 6,4 grade, în sudul Filipinelor

Un seism submarin cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs joi, în sudul Filipinelor. Institutul American de Geologie nu a emis o alertă de tsunami.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 618,8 kilometri, epicentrul fiind localizat la 125 de kilometri sud-vest de oraşul Cotobato. Deocamdată nu există informaţii despre eventuale victime sau pagube materiale.

Filipinele se află în 'Cercul de foc' al oceanului Pacific, unde plăcile continentale se lovesc frecvend, provocând activitate vulcanică şi seismică, scrie Agerpres. Cel mai puternic seism care a lovit Filipinele a avut loc în 1976 şi a fost urmat de un tsunami care a provocat moartea a aproximativ 8.000 de persoane.

Sursa Libertatea.ro

Un kenyan: "Diavolul m-a impins sa fac sex cu măgarul"

Un bărbat din Kenya a fost condamnat marţi la 14 ani de închisoare, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un măgar.

Stephen Kipkemoi Rono, tatăl a doi copii minori, a făcut amor de mai multe ori cu anumalul, deoarece se simţea singur, fiind părăsit de nevastă.

În timpul procesului, kenyanul a rugat să fie scutit de pedeapsă, deoarece nu a fost vina lui pentru ceea ce s-a întâmplat. "Diavolul m-a împins să fac sex cu măgarul", a declarat bărbatul citat de cotidianul Cape Times.

Totuşi, judecătorul nu a fost impresionat de scuza lui Rono şi l-a trimis după gratii. Acum, perversul are 14 zile la dispoziţie pentru a face recurs.

Sursa Libertatea.ro

2pac - Changes

Şi-a înjunghiat fiica şi doi vecini, pentru o bucată de pământ

Un bărbat de 57 de ani din comuna Lunca din judeţul Botoşani şi-a omorât, miercuri seară, fata în vârstă de 24 de ani şi şi-a înjunghiat doi vecini, în urma unui conflict declanşat de la o bucată de teren.

Ionel Iordache şi-a ucis copilul în momentul în care acesta a încercat să intervină în scandalul dintre el şi doi vecini. Tragedia s-a produs la scurt timp după ce Ionel Iordache şi vecinul său, Petru Muscaliuc, de 61 de ani, au avut o divergenţă legată de poziţia gardului care le desparte gospodăriile.

Aflat sub influenţa alcoolului, Iordache a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat vecinul în abdomen. Potrivit Agerpres, În conflict a intervenit imediat şi fiul victimei, Vasile Muscaliuc, de 32 de ani, care, de asemenea, a fost înjunghiat.

Fiica agresorului, Mihaela Iordache, a încercat să îşi tempereze tatăl, însă a fost lovită cu un cuţit în spate, în zona inimii, decedând la scurt timp.

A decapitat un copil şi i-a băut sângele, ca să prindă puteri supranaturale

Un indian a fost arestat de auorităţi după ce a comis o faptă greu de imaginat. Abdul Gafur a răpit un bebeluş, l-a omorât şi i-a băut sângele, în speranţa că astfel va prinde puteri supranaturale.

Gafur l-a răpit zilele trecute pe micuţul Abdul Yusuf, în vârstă de un an jumătate, care dormea liniştit lângă tatăl său, într-un templu. Potrivit cotidianului The Morning Star, bărbatula mers cu băieţelul într-un loc mai ferit, unde l-a decapitat şi i-a băut sângele. Acesta se voia a fi un ritual prin care Gafur să obţină puteri supranaturale.

Nici o minune nu s-a întâmplat în afara faptului că indianul a fost arestat pentru oribila faptă.

Cadavrele piloţilor elicopterului israelian prăbuşit în Bucegi vor fi repatriate joi

Militarii 'Detaşamentului 669' (unitatea de intervenţie rapidă şi salvare a armatei aerului din Israel) au finalizat miercuri seara recuperarea rămăşiţelor pământeşti ale celor şapte membri ai echipajului elicopterului CH-53, prăbuşit luni după-amiază în Bucegi.

Rămăşiţele umane au fost transportate la Institutul de criminalistică din oraşul Braşov, unde experţi militari israelieni şi reprezentanţi ai Rabinatului au identificat cadavrele.

Sicriele cu rămăşiţele umane ale celor şase piloţi israelieni vor fi îmbarcate joi la bordul unui avion-cargo C-130 Hercules al forţelor aeriene ale Israelului şi vor fi repatriate la Tel Aviv.

Sursa Libertatea.ro

Scheletele a opt bebeluşi, descoperite într-o curte în Franţa

Autorităţile franceze din Villers-au-Tertre au descoperit zilele trecute opt cadavre ale unor bebeluşi, îngropate în curtea unei case, după ce un vecin al familiei respective a găsit în timp ce săpa o groapă, nişte oase aparţinând unui copil.

Potrivit The Telegraph, în acest caz au fost arestaţi un bărbat şi o femeie, ambii cu vârsta în jur de 40 de ani, despre care se crede că ar fi părinţii micuţilor şi autorii crimelor. Cadavrele aparţineau unor bebeluşi nou-născuţi, care au fost ucişi şi îngropaţi imediat după ce au venit pe lume.

În ultimii ani, Franţa a fost zguduită de mai multecazuri de acest gen. Cadavre aparţinând unor nou-născuţi fiind descoperite îngropate sau congelate în mai multe părţi ale ţării.

Lovesc veveriţele şi le lasă să sângereze până mor, iar apoi le mănâncă

Veveriţele erau, acum mulţi ani, ceva obişnuit pe mesele din Anglia. Din carnea l se făcea tocăniţă sau chiar şi plăcintă. Acum nu se mai consumă chiar atât de des, însă în supermarketuri se mai găseşte uneori carne de veveriţă.

Susţinătorii drepturilor animalelor au începtu să-i critice pe aceia care comercializează carne de veveriţă, considerând că mâncarea acestor animăluţe este o adevărată crimă. Mai mult, modul în care sunt omorâte roşcovanele este unul extrem de crud. Ele sunt lovite şi lăsate uneori să sângereze zile întregi până când îşi dau viaţa.

Reprezentanţii asociaţiilor care luptă pentru drepturile animalelor critică mai ales compania Budgens, aceasta fiind cea mai mare furnizoare de carne de veveriţă în Marea Britanie.

Carmen Harra: "Soţul şi soacra i-au turnat Mădălinei Furadan, pe gât, după ce au omorât-o din greşeală"

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut noi dezvăluiri de-a dreptul şocante, in urma conversaţiilor avute cu spiritul Mădălinei Manole.

Se pare că solista a fost omorată accidental, in urma unor certuri. Potrivit lui Harra, citată de Ziarul Ring, Mădălina şi Petru s-au certat seara, la masă, vedeta renunţând să mai mănânce. Soacra ei, care era de faţă, i-ar fi pregătit artistei un pahar în care a pus un amestec de otravă, posibil chiar Furadan, cu alte băuturi şi i l-ar fi dat să bea. Aceasta voia să creeze un scenariu din care ar fi rezultat că solista a îcnercat din nou să se sinucidă.

Apoi, Carmen Harra spune că solistei i s-a făcut rău şi a vrut să meargă spre baie, dar a leşinat şi s-a lovit la cap. Când Petru şi mama lui ar fi ajuns la solistă, aceasta era deja decedată şi, de frică să nu fie acuzaţi de omor, ar fi luat trupul şi l-ar fi dus până la uşa de la baie, unde i-au turnat Furadan pe gât, pentru a da impresia că Mădălina a băut soluţia pentru că voia să se sinucidă.

Apoi, Petru ar fi luat telefonul şi ar fi scris acele sms-uri. Câteva ore mai târziu, după ce au pus la punct toate detaliile, au sunat la 112, dar de vină este soacra, care "a făcut totul pe cont propriu şi trebuie testată la detectorul de minciuni", a declarat clarvăzătoarea.

Citeşte şi Harra a vorbit iar cu sufletul Mădălinei: "Nu ştiam că am Furadan în casă. Petru l-a comandat"

Peste 150 de tabere ilegale de romi, expulzate din Franţa

Guvernul francez va desfiinţa în următoarea lună cel puţin jumătate din cele 300 de tabere ilegale de romi ridicate pe teritoriul ţării, a anunţat miercuri ministrul francez de interne Brice Hortefeux.

Autorităţile franceze vor proceda, în paralel, la expulzarea 'aproape imediată' în România şi Bulgaria a romilor care au adus atingeri ordinii publice, a indicat ministrul, citat de Agerpres.

Aceste anunţuri intervin în cadrul reuniunii interministeriale convocate la Palatul Elysée, consacrată "problemelor puse de comportamentul anumitor membri ai comunităţilor" de romi şi de nomazi, după violenţele survenite recent în centrul Franţei.

Peste 400.000 de nomazi sunt recenzaţi în Franţa, potrivit unui raport din 1990. Romii, ţigani proveniţi din România, Bulgaria şi Europa Centrală, formează o minoritate. În 2009, mai mult de 10.000 de romi au fost expulzaţi din Franţa

Victoria Beckham înnebunită după epilatul cu ciocolată.


Deşi epilatul este o povară pentru majoritatea femeilor Victoria Beckham, declarată cea mai glamour vedetă, este înnebunită după acest procedeu. Motivul? Cântăreaţa a găsit o modalitate de a îndulci, la propriu, epilarea.

Soţia lui David Beckham adoră să se epileze cu ciocolată. Vedeta apelează la serviciile Mariei-Louise Featherstone, cea care deţine un salon de înfrumuseţare exclusivist în Londra.

"Victoria vine doar aici. Este înnebunită după epilatul cu ciocolată", a declarat Maria-Louise Featherstone.

Victoria Beckham nu este singura celebritate care apelează la tratamentele exotice ale Mariei-Louise. Elle Macpherson şi Rosie Huntingdon-Whiteley apelează la epilatul cu lavandă şi măsline.

«Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut?»

Alina Bodnaru, femeia care l-a acuzat pe Cristian Tabără că in urmă cu aproximativ un an i-ar fi abuzat sexual fetiţa in varstă de 12 ani, este manioasă pe fostul ei iubit şi nu inţelege de ce acesta nu recunoaşte ce i-a făcut micuţei Alexandra in acea noapte de august.

Cea care susţine că a împărţit şi bune, şi rele mai bine de şase ani cu omul de televiziune Cristian Tabără ne-a mărturisit, ieri, că au şocat-o declaraţiile lui. “Mă gândesc numai la Alexandra, ce-o fi în sufletul ei? Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut? Mă întreb: oare Cristi a uitat când mi-a mărturisit că «Da, mi-a alunecat degetul în vaginul fetiţei!»?!”, ne-a declarat indignată mama minorei. “Mă aşteptam să se apere într-un fel sau altul, dar nu să spună că nu este adevărat. Mă mir că nu a declarat şi că nu mă cunoaşte, dar probabil e conştient că ne-a văzut multă lume împreună. Nu ştiu de ce se spune că vreau să mă răzbun pe el, când eu nici măcar nu ştiam că urmează să se însoare sâmbătă. Am aflat din ziare. Mai mult, am citit că ar avea o relaţie de trei ani cu cea pe care urmează să o ia de nevastă, iar noi ne-am despărţit abia de un an”, a continuat fosta iubită a lui Tabără.

Mergeau amândoi la terapeut

Alina ne-a povestit că legătura lor a mers bine o bună perioadă de timp din toate punctele de vedere. Oarece îndoieli au apărut, din partea ei, cam la trei ani de la începerea relaţiei, când, din cauză că el era mai tot timpul plecat cu emisiunea pe care o realiza, ea avea impresia că ceva nu merge şi că el mai are şi alte “drăguţe”. În plus, în ultimul an nu au mai făcut sex deloc. De câteva ori, cei doi au mers împreună la un terapeut. “Am fost de două, trei ori la terapeutul meu. În rest, ne duceam separat. Cel puţin aşa îmi spunea, că merge şi el la un specialist. Chiar după incidentul cu Alexandra, Cristi mi-a dezvăluit că a discutat cu terapeutul despre ceea ce i-a făcut fetei, era îngrijorat că nu ştia ce s-a întâmplat cu el în noaptea aceea”, susţine Alina.

Poliţia îi va pune faţă în faţă

Cristian Tabără a dat, ieri, declaraţii în faţa poliţiştilor de la Secţia 9 din Capitală şi şi-a susţinut nevinovăţia. Cristian Tabără a declarat, ieri, că e nevinovat şi că totul e o răzbunare a mamei fetei. “Am trimis dosarul la Parchet cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale”, ne-au declarat surse judiciare. Potrivit procedurilor, procurorii o vor audia din nou pe minora de 12 ani în prezenţa unui psiholog şi a mamei sale, dar şi pe realizatorul TV. Mai mult, se va face chiar şi o confruntare între fată şi Cristi Tabără. Dacă Tabără va fi găsit vinovat, el riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare, însă mai întâi trebuie dovedite acuzaţiile. “Neexistând martori sau probe, sarcina anchetatorilor va fi foarte grea”, e de părere avocata Beatrice Comăniceanu. (Lidia Bobeş)

Alexandra: «Mama s-a logodit cu el»

“E bolnav!”, spune indignată Alexandra, fata de 12 ani care îl acuză pe Tabără că ar fi abuzat-o . “Minte în continuare, dar până la urmă se va afla adevărul. Cu toate că oamenii zic că sunt doar un copil, eu ştiu foarte bine ce mi s-a întâmplat. Mai mult decât martorii în faţa cărora a recunoscut ceea ce mi-a făcut nu am, dar ei, ca persoane adulte, pot mărturisi ce au auzit din gura lui Cristi Tabără. Nu e nici pe departe omul pe care îl ştim toţi de la televizor! El nici măcar nu a vrut să spună nimănui că în toamna lui 2008 s-a logodit cu mama, în Anglia. N-a vrut nici martori, de parcă s-ar fi ferit de cineva ”, a dezvăluit Alexandra.

A plecat din PRO TV din proprie iniţiativă

Potrivit unor surse din rândul foştilor colegi de la PRO TV ai lui Tabără, realizatorul ar fi renunţat la locul său de muncă după ce şefii săi ar fi aflat că a abuzat-o pe fetiţa de 12 ani. Cu toate acestea, reprezentanţii postului TV neagă afirmaţiile: “Cristian Tabără a părăsit PRO TV în urmă cu un an, pentru că îşi dorea, potrivit propriilor declaraţii de la vremea aceea, să lucreze «în spatele camerelor». În acea perioadă, el aplicase pentru un concurs la TVR. Nu putem să facem nici un alt comentariu legat de viaţa privată a unui fost colaborator”.

Suferă realizatorul de o boală rar întâlnită?

Presa a publicat, ieri, declaraţiile unor foşti colegi de armată ai lui Cristi Tabără, care susţineau că acesta ar suferi de sindromul Cushing. Specialiştii au explicat pentru Libertatea care sunt caracteristicile acestei afecţiuni mai rar întâlnite.

“Caracteristice sindromului Cushing sunt manifestările instinctive, violente şi compulsive foarte greu de controlat. În anumite momente în care bolnavul de Cushing este stimulat sexual sau altfel, devine greu de oprit în intenţiile sale. De multe ori, sindromul se asociază cu impotenţa, o boală care provoacă grave frustrări sexuale”, ne-a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu. Specialiştii spun că sindromul Cushing se atenuează prin psihoterapie şi cu tratament medicamentos. (Alexandra Ariciu)

Vecinii îi iau apărarea

La Oradea, Bihor, vecinii lui Cristian Tabără sunt în stare de şoc. Alexandru Zsigmont (foto) spune că, de când a izbucnit scandalul, părinţii lui Tabără nu au mai ieşit din casă: “Cred că sunt supăraţi, că nu i-am mai văzut. Oricum, eu nu cred că e ceva adevărat. La ce educaţie a primit şi la studiile lui, nu se poate să facă aşa ceva”.

Sursa Libertatea.ro

«Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut?»

Alina Bodnaru, femeia care l-a acuzat pe Cristian Tabără că in urmă cu aproximativ un an i-ar fi abuzat sexual fetiţa in varstă de 12 ani, este manioasă pe fostul ei iubit şi nu inţelege de ce acesta nu recunoaşte ce i-a făcut micuţei Alexandra in acea noapte de august.

Cea care susţine că a împărţit şi bune, şi rele mai bine de şase ani cu omul de televiziune Cristian Tabără ne-a mărturisit, ieri, că au şocat-o declaraţiile lui. “Mă gândesc numai la Alexandra, ce-o fi în sufletul ei? Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut? Mă întreb: oare Cristi a uitat când mi-a mărturisit că «Da, mi-a alunecat degetul în vaginul fetiţei!»?!”, ne-a declarat indignată mama minorei. “Mă aşteptam să se apere într-un fel sau altul, dar nu să spună că nu este adevărat. Mă mir că nu a declarat şi că nu mă cunoaşte, dar probabil e conştient că ne-a văzut multă lume împreună. Nu ştiu de ce se spune că vreau să mă răzbun pe el, când eu nici măcar nu ştiam că urmează să se însoare sâmbătă. Am aflat din ziare. Mai mult, am citit că ar avea o relaţie de trei ani cu cea pe care urmează să o ia de nevastă, iar noi ne-am despărţit abia de un an”, a continuat fosta iubită a lui Tabără.

Mergeau amândoi la terapeut

Alina ne-a povestit că legătura lor a mers bine o bună perioadă de timp din toate punctele de vedere. Oarece îndoieli au apărut, din partea ei, cam la trei ani de la începerea relaţiei, când, din cauză că el era mai tot timpul plecat cu emisiunea pe care o realiza, ea avea impresia că ceva nu merge şi că el mai are şi alte “drăguţe”. În plus, în ultimul an nu au mai făcut sex deloc. De câteva ori, cei doi au mers împreună la un terapeut. “Am fost de două, trei ori la terapeutul meu. În rest, ne duceam separat. Cel puţin aşa îmi spunea, că merge şi el la un specialist. Chiar după incidentul cu Alexandra, Cristi mi-a dezvăluit că a discutat cu terapeutul despre ceea ce i-a făcut fetei, era îngrijorat că nu ştia ce s-a întâmplat cu el în noaptea aceea”, susţine Alina.

Poliţia îi va pune faţă în faţă

Cristian Tabără a dat, ieri, declaraţii în faţa poliţiştilor de la Secţia 9 din Capitală şi şi-a susţinut nevinovăţia. Cristian Tabără a declarat, ieri, că e nevinovat şi că totul e o răzbunare a mamei fetei. “Am trimis dosarul la Parchet cu propunerea de neîncepere a urmăririi penale”, ne-au declarat surse judiciare. Potrivit procedurilor, procurorii o vor audia din nou pe minora de 12 ani în prezenţa unui psiholog şi a mamei sale, dar şi pe realizatorul TV. Mai mult, se va face chiar şi o confruntare între fată şi Cristi Tabără. Dacă Tabără va fi găsit vinovat, el riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare, însă mai întâi trebuie dovedite acuzaţiile. “Neexistând martori sau probe, sarcina anchetatorilor va fi foarte grea”, e de părere avocata Beatrice Comăniceanu. (Lidia Bobeş)

Alexandra: «Mama s-a logodit cu el»

“E bolnav!”, spune indignată Alexandra, fata de 12 ani care îl acuză pe Tabără că ar fi abuzat-o . “Minte în continuare, dar până la urmă se va afla adevărul. Cu toate că oamenii zic că sunt doar un copil, eu ştiu foarte bine ce mi s-a întâmplat. Mai mult decât martorii în faţa cărora a recunoscut ceea ce mi-a făcut nu am, dar ei, ca persoane adulte, pot mărturisi ce au auzit din gura lui Cristi Tabără. Nu e nici pe departe omul pe care îl ştim toţi de la televizor! El nici măcar nu a vrut să spună nimănui că în toamna lui 2008 s-a logodit cu mama, în Anglia. N-a vrut nici martori, de parcă s-ar fi ferit de cineva ”, a dezvăluit Alexandra.

A plecat din PRO TV din proprie iniţiativă

Potrivit unor surse din rândul foştilor colegi de la PRO TV ai lui Tabără, realizatorul ar fi renunţat la locul său de muncă după ce şefii săi ar fi aflat că a abuzat-o pe fetiţa de 12 ani. Cu toate acestea, reprezentanţii postului TV neagă afirmaţiile: “Cristian Tabără a părăsit PRO TV în urmă cu un an, pentru că îşi dorea, potrivit propriilor declaraţii de la vremea aceea, să lucreze «în spatele camerelor». În acea perioadă, el aplicase pentru un concurs la TVR. Nu putem să facem nici un alt comentariu legat de viaţa privată a unui fost colaborator”.

Suferă realizatorul de o boală rar întâlnită?

Presa a publicat, ieri, declaraţiile unor foşti colegi de armată ai lui Cristi Tabără, care susţineau că acesta ar suferi de sindromul Cushing. Specialiştii au explicat pentru Libertatea care sunt caracteristicile acestei afecţiuni mai rar întâlnite.

“Caracteristice sindromului Cushing sunt manifestările instinctive, violente şi compulsive foarte greu de controlat. În anumite momente în care bolnavul de Cushing este stimulat sexual sau altfel, devine greu de oprit în intenţiile sale. De multe ori, sindromul se asociază cu impotenţa, o boală care provoacă grave frustrări sexuale”, ne-a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu. Specialiştii spun că sindromul Cushing se atenuează prin psihoterapie şi cu tratament medicamentos. (Alexandra Ariciu)

Vecinii îi iau apărarea

La Oradea, Bihor, vecinii lui Cristian Tabără sunt în stare de şoc. Alexandru Zsigmont (foto) spune că, de când a izbucnit scandalul, părinţii lui Tabără nu au mai ieşit din casă: “Cred că sunt supăraţi, că nu i-am mai văzut. Oricum, eu nu cred că e ceva adevărat. La ce educaţie a primit şi la studiile lui, nu se poate să facă aşa ceva”.